De Groepen

Leef regels

Groep 1 & 2

Welkom in groep 1/2

In groep 1 en 2 van de Sint Anthoniusschool zitten nu 17 kinderen.  Er komen steeds een paar kinderen bij die 4 jaar worden, sommigen kennen we al want die zitten bij ons al op het kinderdagverblijf. Voor kinderen is het dan eenvoudig de overstap naar groep 1-2 te maken omdat ze al bekend zijn met het schoolgebouw en met de werkwijze.  Op maandag, dinsdag en vrijdag is juf Daniëlle in de groep en op de donderdag en vrijdag is meneer Kevin er. Op vrijdag zijn juf Daniëlle en meneer Kevin samen in groep 1-2 zodat er voldoende tijd en ruimte is om in kleine groepjes kinderen te begeleiden, aansluitend bij de zone van naaste ontwikkeling. Op alle dagen is ook onze zorg-assistent juf Denise er. Juf Denise helpt meneer Kevin en juf Daniëlle bij zorgtaken als schoonmaken, kleine groepjes begeleiden en het stimuleren van de zelfredzaamheid bij leerlingen.

Lees meer over deze groep

Groep 3 & 4

Welkom in groep 3/4

In groep 3/4 zitten momenteel 20 leerlingen. Juf Marjo is er op maandag, dinsdag en vrijdag. Op de woensdag en donderdag is juf Annette de juf van groep 3/4. In groep 3/4  wordt nog veel gespeeld maar ook al veel gewerkt aan de schoolse vaardigheden. Kinderen zijn heel trots dat ze al kunnen lezen en rekenen, maar ook wordt nog veel gespeeld d.m.v. hoekenwerk.  Op deze wijze wordt spelenderwijs gewerkt om het automatiseren onder de knie te krijgen. In groep 3 zijn dat de sommen tot 10 en in groep 4 wordt veel aandacht besteed aan het automatiseren van de tafels van vermenigvuldiging. Lees meer over deze groep

Groep 5 & 6

Welkom in groep 5/6

In groep 5/6 zitten momenteel 18 leerlingen. Juf Monique is er op maandag en dinsdag en op woensdag, donderdag en vrijdag is juf Sandra in de groep. In groep 5/6 maken de leerlingen voor het eerst gebruik van een school laptop waarbij ze inloggen met hun eigen schoolaccount. Op deze manier kunnen leerlingen bij ons op school ook thuis gebruik maken van hun op school aangemaakte documenten die zo uit de Cloud halen en kunnen bewerken. Kinderen worden voorbereid op de toekomst op Sint Anthonius en leren op deze wijze optimaal!

 

Groep 7 & 8

Welkom in groep 7/8!

In groep 7-8 zijn juf Eline en meneer Kevin de leerkrachten van de groep. Meneer Kevin is er op maandag en dinsdag en op dinsdag, woensdag en donderdag is juf Eline er. Op dinsdag zijn meneer Kevin en juf Eline er samen, zodat er meer tijd is om kinderen optimaal te kunnen coachen en begeleiden in hun laatste twee jaar op de basisschool.
Lees meer over deze groep