De Groepen

Leef regels

Groep 1 & 2

Hallo iedereen

Wij zijn groep 1 en 2 van de Sint Anthoniusschool en er zitten nu 25 kinderen bij ons in de klas. Er komen nog een paar kinderen bij voor de zomervakantie. Op woensdag zijn wij vrij. Op maandag, donderdag en vrijdag staat juf Daniëlle samen met meneer Kevin voor de klas Op dinsdag is meneer Kevin er.

Ook hebben we op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag hulp van juf Denise, zij is onze zorgassistente.

Wij werken in onze klas met thema’s. Vaak is dat met Raai de Kraai. Raai komt uit de methode Kleuterplein 2. Ongeveer vier weken werken we rondom een onderwerp en dat zie je op allerlei manieren terug in de klas. We hebben een thematafel, we zingen liedjes, lezen boeken en maken allerlei werkjes rondom dat thema. We maken ook regelmatig een uitstapje.

Wij hebben ook een digibord in de klas! Hiermee kunnen we Koekeloere kijken , de woorden van de week laten zien en de kalender bekijken en nog veel meer leuke activiteiten doen in de klas. De kinderen mogen er ook op ‘schrijven’ en zelfs digitaal hun werkje plannen! En wij krijgen ook al Engelse les! Yes!

Als we activiteiten organiseren met onze klas en onze school, dan hebben we veel ouders die ons graag komen helpen. Daar zijn we erg blij mee, want er is dan heel veel mogelijk. We zijn een ontzettend gezellige klas waar veel wordt geleerd!

Groep 3 & 4

Wij zijn de kinderen van groep 3-4

In groep 3-4 zijn we met z’n veertienen ! We zijn heel trots dat we leren lezen en rekenen, maar het leukste is eigenlijk toch wel hoekenwerk. . We hebben 2 verplichte werkjes en verder mogen we dan nog lekker spelen. Lees meer over deze groep

Groep 5 & 6

Hallo Allemaal.

Wij zijn groep 5 en 6!!! Wij zitten met 20 kinderen in de klas. Wij werken heel hard in de klas en kunnen goed zelfstandig werken. Als we klaar zijn kunnen we extra werk maken uit de kieskast. Ook doen we veel leuke dingen in de klas, zoals techniek: soms halen we apparaten uit elkaar!
Op maandag en dinsdag is juf Monique in de klas, woensdag, donderdag en vrijdag is juf Sandra er. Lees meer over deze groep