Groep 1 & 2

Leef regels

Hallo iedereen

Wij zijn groep 1 en 2 van de Sint Anthoniusschool en er zitten nu 22 kinderen bij  ons in de klas. Er komen nog een paar kinderen bij voor de zomervakantie. Op woensdag, donderdag en vrijdag staat juf Daniëlle voor de klas.  Op maandag en dinsdag is juf Annette er altijd.

Ook hebben we op maandag dinsdag, woensdag en donderdag hulp van juf Denise, zij is onze zorgassistente. 

Wij werken in onze klas met thema’s.  Vaak is dat met Raai de Kraai. Raai komt uit de methode Kleuterplein 2. Ongeveer drie weken werken we rondom een onderwerp en dat zie je op allerlei manieren terug in de klas. We hebben een thematafel, we zingen liedjes, lezen boeken en maken allerlei werkjes rondom dat thema. We maken ook regelmatig een uitstapje.

Wij hebben ook een digibord in de klas! Hiermee kunnen we Koekeloere kijken , de  woorden van de week laten zien en de kalender bekijken en nog veel meer leuke activiteiten doen in de klas. De kinderen mogen er ook op ‘schrijven’ en zelfs digitaal hun werkje plannen! En wij krijgen ook al Engelse les! Yes!

Als we activiteiten organiseren met onze klas en onze school, dan hebben we veel ouders die ons graag komen helpen. Daar zijn  we erg blij mee, want er is dan heel  veel  mogelijk.
We zijn een ontzettend gezellige klas waar veel wordt geleerd!