Onze locatie

Onze school

Basisschool Sint Anthonius is een kleine dorpsschool waar we veel activiteiten met elkaar ondernemen. Met plezier leren van en met elkaar vinden we erg belangrijk, dit bevordert de sfeer en gezelligheid. Ook streven we ernaar te werken vanuit vertrouwen, we vinden vriendelijkheid, openheid en duidelijkheid erg belangrijk. Loop dus zeker binnen voor vragen of advies. Ook met opmerkingen bent u welkom. Samenwerking tussen ouders en school hebben we hoog in het vaandel staan.

De directie is elke dag aanwezig op school. Léonie Jansen (directeur) zal normaal gesproken op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig zijn op school. Wanneer er op de andere dagen iets speelt is Sandra van Neerbos  de eerst aanspreekbare persoon.

Onze school maakt deel uit van de Lowys Porquinstichting. Bij Lowys Porquinstichting zijn verschillende basisscholen in Tholen, Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht aangesloten. De Lowys Porquinstichting heeft een bovenschoolse informatiegids uitgegeven.  In onze schoolgids verwijzen we regelmatig naar deze bovenschoolse schoolgids.  Deze bovenschoolse schoolgids en de schoolgids van onze school kunt u downloaden via onze website in pdf formaat.

We hopen dat uw kind een fijne tijd heeft bij ons op school.


Downloads

Info Kalender

Download hier de laatste info kalender

Downloaden
School Kalender

Download hier de laatste school kalender

Downloaden
Schoolgids

Download hier de laatste schoolgids

Downloaden
Infoboekje LPS

Download hier het infoboekje over de Lowys Porquin Stichting

Downloaden