Onze kinderopvang

Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor een knusse kinderopvanglocatie. Uw kind is op ons kinderdagverblijf welkom in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Naast basisonderwijs bieden wij dagopvang en buitenschoolse opvang aan.

Dagopvang
De kinderen van de dagopvang hebben een eigen ruimte met een eigen overzichtelijke buitenspeelplaats. Daarnaast is er ook een fijn grasveld, met picknicktafels en een eigen moestuin, aan de achterkant van het gebouw. Deze moestuin wordt door de kinderen bijgehouden: er worden bloemen, fruit en groente gezaaid en geoogst! Dagelijks zorgt onze vaste groep pedagogisch medewerkers voor uw kind. Ze organiseren leuke en leerzame activiteiten zoals een bezoek aan de geitjes, de speeltuin of het dorpsbos. Voorlezen, knutselen en het zingen van liedjes staan ook elke dag op het programma, aan de hand van een thema dat aansluit bij dat van de basisschool.

Buitenschoolse opvang
De BSO is opvang (voor en na schooltijd) voor kinderen van 4-13 jaar die de basisschool bezoeken. De groepen dagopvang en naschoolse opvang worden op woensdag- en vrijdagmiddag samengevoegd. Er wordt veel binnen en buiten gespeeld, waarbij we ook gebruik maken van de speelzaal in het gebouw.

Groepsindeling
Op onze locatie hebben wij één verticale dagopvanggroep (0-4 jaar), één verticale buitenschoolse opvangroep (4-13) en één verticale combinatiegroep op de woensdag- en de vrijdagmiddag (0-13 jaar).

Opvangvormen
Wij bieden zowel vaste- als flexibele opvang tussen 07:30 en 18:00 uur. Daarnaast bestaat de optie tot vervroegde en verlengde opvang van 06:30 tot 18:30 uur. We hebben vaste opvangpakketten voor 40, 46 en 52 weken of flexibel zodat u zelf aan kunt geven zoor welke dagdelen u opvang nodig heeft. Wij serveren ontbijt voor alle kinderen die voor 08:00 uur gebracht worden.

Workshops en samenwerkingen
Onze organisatie, LPS-KOM, biedt op een aantal locaties speciale workshops op het kinderdagverblijf aan, waar u als ouder van onze locatie ook aan kunt deelnemen met uw kind, zoals babymassage, peutergym, yoga en muziekles. Ook werken wij samen met organisaties die voor de BSO activiteiten (als sport, creativiteit, dans en techniek) organiseren op onze eigen locatie.

Meer informatie over onze opvanglocatie:

LPS-KOM Kids en Co, Oud-Vossemeer

 

 


Downloads

Aanmeldformulier

Download hier het aanmeldformulier

Downloaden
School Kalender

Download hier de laatste school kalender

Downloaden
Schoolgids

Download hier de laatste schoolgids

Downloaden
LPS Informatiegids

Download hier het infoboekje over de Lowys Porquin Stichting

Downloaden